Kerstwandeling voor Music For Life

Een nieuw jaar, een nieuw concept…

Dit jaar willen we met de Affligemse Hondenschool graag ons steentje bijdragen aan de Warmste Week van Music For Life, een jaarlijkse actie van de Vlaamse radiozender Studio Brussel. Daarom hebben we besloten om onze Halloweenwandeling in 2019 te vervangen door een gezellige Kerstwandeling met lekkere hapjes en drankjes en een mini-Kerstmarkt op de hondenschool.

De opbrengst van deze activiteit gaat integraal naar Hachiko, een organisatie die assistentiehonden opleidt voor mensen met een motorische beperking. De toewijzing van één opgeleide assistentiehond kost de vereniging ongeveer € 25.000, maar ze schenkt deze assistentiehonden volledig gratis aan de mensen die het nodig hebben. Ze kunnen onze hulp dus goed gebruiken. We doen ook een warme oproep om die dag je plastic dopjes binnen te brengen ten voordele van het Belgisch Centrum voor Geleidehonden.

Je kan vrij vertrekken aan de Affligemse Hondenschool van 17u tot 20u. Iedereen is welkom, ook de hondjes natuurlijk! Nadien ben je welkom in onze kantine voor een gezellige avond in kerstsfeer. Ambiance verzekerd!

Wil je deelnemen aan onze Kerstwandeling en ons goede doel steunen? Schrijf je dan in aan het secretariaat op onze hondenschool of stuur een mailtje naar contacteer@affligemsehondenschool.be en stort je inschrijvingsgeld op volgend rekeningnummer: BE23 4390 1842 0191. Vermeld zeker je naam en die van de mensen die je meeneemt. Tickets kosten 4 euro in voorverkoop en 5 euro op de dag van de activiteit zelf.

We hopen alvast dat we jullie talrijk mogen verwelkomen op deze hartverwarmende activiteit en dat we een mooi bedrag kunnen overhandigen aan Hachiko. Wie weet loop je die avond de Kerstman wel tegen het lijf…